Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Madarasi Pálinkafőzde
Cím: 6454 Madaras, Szent István u. 105Email: madarasipalinka@t-online.hu
Web: http://www.madarasipalinka.huTelefon: 06-79/558-010, 06-30/383-3662

Bevezető

A Lakatos család immár ötven éve főzi hagyományos módon a kisüsti pálinkát. Lakatos Mártont, a cég tulajdonosát a hosszú szakmai tapasztalat és a pálinkára való kereslet késztette arra, hogy - az eddigi bérfőzést kibővítve- kereskedelmi pálinkafőzésbe is kezdjen 2008 év végétől. A pálinkafőzde egy kis üzemként indult, működtetésének célja a család fenntartása volt. Az üzem az évek múlásával folyamatos fejlesztéseken ment keresztül.
A cég ,,Madarasi Pálinka” márkanévvel értékesíti termékeit, az első kereskedelmi pálinkáit 2008. szeptemberében zárta palackba.
A Dél-Alföldön termesztett gyümölcsökből készülő pálinkák íze, illata, zamata a táj éghajlati adottságainak köszönhetően igen magas, ami kiváló élvezeti értéket nyújt fogyasztója számára. A jó Madarasi Pálinka színe víztiszta, az adott gyümölcsre jellemző íz és illat jellemzi.
Az előállított pálinkák alkoholtartalma 43 V/V% illetve 47 V/V%. Alapanyagként kizárólag érett, ép, egészséges gyümölcs kerül felhasználásra.

Bemutatkozás

A Madarasi Pálinka kiemelkedő tulajdonságait tanúsítják a pálinkaversenyeken elért eredmények. Az elmúlt 4 év országos eredményei: 23 bronz, 19 ezüst, 12 arany és 4 Champion díj.
A Madarasi Pálinkafőzde meggypálinkája és barackpálinkája 2010 decemberétől viseli a Kiváló Magyar Élelmiszer megkülönböztető árujelzést. 2013-ban újabb két termék, a birspálinka és szőlőpálinka kapott Kiváló Magyar Élelmiszer kitüntetést.
A Madarasi Pálinkaház- az országban egyedüliként- 6 pálinkája 2013 áprilisától elnyerte a Hagyományok-Ízek-Régiók védjegyhasználati jogát. A hat termék, ami viseli az árujelzést: szilvapálinka, szőlőpálinka, birspálinka, barackpálinka, körtepálinka és meggypálinka.
Megjelent a Pálinka Kiválóságok könyve a VM gondozásában.A könyvben szereplő pálinkák viselhetik a 2014 év Pálinka Kiválósága jelzést! A Madarasi Pálinkaház bekerült a PÁLINKA KIVÁLÓSÁGOK közé.
Pálinka kiválóságaink:
Madarasi Meggypálinka, Madarasi Birspálinka, Madarasi Barackpálinka
Díjnyertes pálinkáinkat a honlapunkon megtalálható üzletekben, vendéglátóhelyeken, valamint a Madarasi Kóstolóházban kóstolhatják és vásárolhatják meg.
6454 Madaras, Szent István u. 105
Telefonszám: +36 79 558010
Email: madarasipalinka@t-online.hu

Keresőszavak

pálinkafőzde, pálinka


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink