Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Sárga Csikó Étterem és Panzió -Jusifa Kf-Bácsalmás
Cím: 6430 Bácsalmás, Gróf Széchenyi I. u. 79.Email: sargacsiko@t-online.hu
Web: www.sargacsiko.huTelefon: 0670-4538-116 0679-342-569

Bevezető

Bácsalmás központjában elhelyezkedő hangulatos éttermünk a hét minden napján várja vendégeit, akik a napi menün kívül étlapunk széles kínálatából is választhatnak.

Bemutatkozás

A tradicionális magyaros ételek között mindenki megtalálhatja a kedvére való ízeket. A betérő vendégek kiszolgálása mellett a helység kiválóan alkalmas akár 250 fős családi és vállalati rendezvények lebonyolítására is. Kisebb találkozók, összejövetelek, termékbemutatók megrendezésére a teljesen elkülöníthető hátsó termet ajánljuk, mely trófeáival, fából faragott szobraival és berendezésével vadászházi hangulatot kelt. Az étterem közvetlen környezetében panziót is üzemeltetünk. Minden szoba TV-vel és saját fürdőszobával van felszerelve. Vendégeink igénye szerint az étteremben reggelit is biztosítunk. Cégünk további tevékenységei megtekinthetők a www.jusifa.hu oldalon! (fafaragás, virágüzlet, temetkezési vállalkozás)

PANZIÓ

** SZOBAÁRAK:

1 fő részére:
6000.- Ft / éjszaka
2 fő részére:
7500.- Ft / éjszaka
3 fő részére:
9000.- Ft / éjszaka

Az árak bruttóban értendők és a reggeli árát nem tartalmazzák!
Szobáink mindegyike fürdőszobával, TV-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt. Igény szerint reggelit, ebédet és vacsorát éttermünkben tudunk biztosítani.

Keresőszavak

szállás Bácsalmás, szálláshely Bácsalmás, étterem Bácsalmás, vendéglátás Bácsalmás, panzió Bácsalmás, Sárga Csikó Étterem és Panzió Bácsalmás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink